Gymvereniging Eendracht Exloo

nijntje Beweegdiploma voor peuters en kleuters


In januari 2024 zijn we weer gestart met een nieuwe reeks van het nijntje Beweegdiploma. Deze lessen vinden plaats tijdens de reguliere ouder- en kind gymlessen en de gymlessen voor groep 1-2. 

                                                                                                                                    

Iedere vrijdagmiddag wordt tijdens de ouder-kind gymles en de gymles voor groep 1 en 2 geoefend voor het nijntje Beweegdiploma.
Dit is een serie beweeglessen, zorgvuldig samengesteld door de KNGU, waarvan de feestelijke afsluiting zal zijn op 28 juni 2024.
De lessen zijn op twee verschillende niveaus, waarin de peuters en de kleuters van groep 1 en 2 wekelijks speelplezier hebben en tegelijkertijd alle essentiƫle basisvormen van bewegen leren.
De lessen worden gegeven door een opgeleide trainer. Het is een combinatie van plezier met een flinke dosis gezonde ontwikkeling! Na het doorlopen van de lessen ontvangt jouw kind het nijntje Beweegdiploma. Daarop staat waar je zoon of dochter allemaal mee heeft geoefend.
Voor meer informatie, zie de website van de KNGU.


Meedoen?
De leden van Gymverenging Eendracht doen automatisch mee voor dit diploma. Lijkt het je leuk om je peuter of kleuter mee te laten doen aan deze lessen en zo de motorische, sociale en cognitieve ontwikkeling te stimuleren, geef je kind dan snel op via een e-mail naar info@gveendracht.nl.