Gymvereniging Eendracht Exloo

nijntje Beweegdiploma voor peuters en kleuters


Aan het begin van 2024 starten we weer met een nieuwe lessenreeks van het nijntje Beweegdiploma. Kom tot die tijd gerust langs voor onze wekelijkse ouder en kind gymlessen!


16 december 2021 

                                                                                                                                          

Vanaf vrijdag 14 Januari 2022 wordt iedere vrijdagmiddag tijdens de ouder-peuter gymles en de gymles voor groep 1 en 2 lessen voor het nijntje Beweegdiploma aangeboden.
Dit is een serie beweeglessen, zorgvuldig samengesteld door de KNGU, waarvan de feestelijke afsluiting zal zijn op 24 Juni 2022.
De lessen zijn op twee verschillende niveaus, waarin de peuters en de kleuters van groep 1 en 2 wekelijks speelplezier hebben en tegelijkertijd alle essentiële basisvormen van bewegen leren.
De lessen worden gegeven door een opgeleide trainer. Het is een combinatie van plezier met een flinke dosis gezonde ontwikkeling! Na het doorlopen van de lessen ontvangt jouw kind het nijntje Beweegdiploma. Daarop staat waar je zoon of dochter allemaal mee heeft geoefend.
De leden van Gymverenging Eendracht doen automatisch mee voor dit diploma.

Deze lessen worden ook aangeboden aan peuters en kleuters die niet lid zijn. Lijkt het je leuk om je peuter of kleuter mee te laten doen aan deze lessen en zo de motorische, sociale en cognitieve ontwikkeling te stimuleren, geef je kind dan snel op. Voor meer informatie zie de website van de KNGU.


Meedoen?
De leden van Gymverenging Eendracht doen automatisch mee voor dit diploma.
Deze lessen worden ook aangeboden aan peuters en kleuters die niet lid zijn. Lijkt het je leuk om je peuter of kleuter mee te laten doen aan deze lessen en zo de motorische, sociale en cognitieve ontwikkeling te stimuleren, geef je kind dan snel op via een e-mail naar info@gveendracht.nl.


Kosten

De kosten voor het Beweegdiploma zijn van Januari t/m Juni voor peuters €58,- (lessen van 30 minuten) voor en voor kleuters €64,- (lessen van 45 minuten).